AKU ADALAH AKU

My photo
Segamat, Johor, Malaysia
Aku Cinta Untuk Menulis Bukan Menulis Untuk Cinta

Friday, 20 January 2012

BERBALOIKAH MENCINTAI DALAM DIAM???

Kadang -kadang kita rasa malu tuk beritahu someone tu yang kita suka dia,even dalam hati ni nak sangat dia tahu..de mcm2 fktor yg hlng kita tok luahkan prsaan pd dia..bleh jdi mngkin sbb dia da de buah hati..maybe sbb kita rs diri kita ni xcukup cntik or hensem tok jdi pkwe or makwe dia..mngkin gak d sbbkn dia 2 kwn baik kita yg da lm kita kenal,tapi rs cinta tu baru jer wujud....mungkin juga d sbbkn ego,kita tak nak berterus-terang ngan dia....Rasanya penat kot nak simpan perasaan tu dalam hati d sebabkan takut dia tahu perasaan kita pada dia ...why not,just luahkan jer....dia suka atau tidak,itu blkng cerita..yang penting,apa yang terbuku dalam hati kita tu dah terluah...ckp senanglar kan,nak wat sndri takut..lw xbrni nak f2f,kn de byk cr lgi leh guna..fb,twitter n so on...lw dia suka Alhamdulillah lar bb prsaan kita berbalas..lw dia xsuka pon,Alhamdulillah gak bab kita da luahkan prsaan tu..de 1 kes ni,de sorg girl ni minat kt sorng llaki..agk lama jgak dia suka llaki 2 dlm diam..last2,d sbbkn da trlalu sgt smpi dia xthn,dia pon luahkan prsaan kt llaki tu,tpi bukn f2f,juz gunakan fb jer..dia pun luahkn pe yg dia simpn slm nih...llaki 2 bls,npe xckp awal2 bb dia bru jer kpel..llaki ni ckp,lw dia bgitau awal2,dia xksah..myb diorg bleh try dlu,mne tau ssuai...so,moral value dpd kes ni,jgn pndm prsaan trlalu lm,tkot2 trlepas org yg kita syng

No comments: